Kunstzin Diemen


Momenteel telt de vereniging 50 leden die een grote diversiteit aan kunst-disciplines en niveaus brengen. Het grote aantal leden, hun passie voor de kunst en enthousiasme als lid betekenen dat de vereniging nog vaak van zich zal laten horen. Door de verscheidenheid aan vaardigheden en het kunst-aanbod kan een bezoeker aan de verenigings-activiteiten verzekerd zijn dat er een kunstwerk of -object zal zijn dat hem/haar aanspreekt.

De vereniging (van start gegaan op 18 januari 2007) kiest niet voor een elitaire uitstraling maar wil zeker ook kwaliteit brengen. De formele kant van de organisatie is gegoten in de rechtsvorm van een vereniging, gekozen vanwege het feit dat de leden het dan voor het zeggen hebben. Hierdoor is het bundelen van hun betrokkenheid en individuele energie├źn mogelijk.

Niet-leden, bedrijven en ondernemingen kunnen met de vereniging meedoen door middel van sponsoring of andere wederzijdse betrokkenheden (incidenteel of structureel). Deze zijn welkom en ondersteunen een van de doelen van de vereniging: kunst in en voor Diemen een plek geven.

Op de site www.kunstzindiemen.nl kunt u meer lezen over de oprichting, de activiteiten van de leden volgen, zien waar en wanneer de gezamenlijke activiteiten te vinden zijn en ook op afstand digitaal (na-)genieten. Werk van de leden kunt u vinden onder de link leden.

 
  
    Organisator van de kunstroute 2009 en 2012